DPW FIGHT 2 SURVIVE - FABIO FERRARI is coming to DUTCH PRO WRESTLING!

Hij komt van een rijke en beroemde familielijn, maar is tevens één van de grootste professionele worstelaars die Italië rijk is. Met 22 jaar ervaring in de ring, kan hij met recht een worstelveteraan genoemd worden.
 
Fabio Ferrari was eerder bij DPW te gast, tijdens ons 10 jarig bestaan in 2018 en het werd tijd, om deze Italiaanse Superster terug te brengen naar het DPW publiek!
 
Fabio weet als geen ander hoe hij de regels kan buigen en de uitkomst van een wedstrijd naar zijn hand kan zetten. Niet vuil van slinkse en onderhandse tactieken, is hij er één om in de gaten te houden. Vaak vergezeld van een tennisracket, weet hij vaak daarmee een wedstrijd in zijn voordeel te beslissen.
 
Wie er op Fight 2 Survive tegenover deze telg van de Familia Ferrari zal komen te staan, zal er zeker goed aan doen om ogen in zijn rug te hebben.
 
En misschien helpen de ogen van het publiek ook. Kom het daarom zelf ook bekijken bij DPW Fight 2 Survive op zaterdag 11 november!
 
Get Ready for The Fight of Your Life!
 
Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
DPW Fight 2 Survive wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
 
Zaterdag 11 november 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
  • Show Datum: zaterdag, 11 november 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss