DPW FULLY CHARGED – DPW CHAMPIONSHIP - SAM GRADWELL versus AXL STAR

2023 was voor DPW Kampioen Sam Gradwell een mooi jaar. Hij werd tijdens Summer Showdown in september de nieuwe Dutch Heavyweight Kampioen. En wist tijdens Fight 2 Survive in november, zijn kampioenschap te behouden in de laatste wedstrijd van onze eigen 'King of Bling' Max Damon.
 
Sam Gradwell kan echter, als DPW kampioen niet achterover leunen, want er staat nog een rekening open die betaald moet worden.
 
Op zaterdag 3 februari 2024, zal namelijk, Sam Gradwell zijn titel verdedigen tegen de man die hij in september op oneervolle wijze versloeg, Axl Star!
Tijdens DPW Summer Showdown, wist Sam de titel te winnen, door in die wedstrijd, Axl Star een schop in het kruis te geven. Niet echt een kampioenwaardige overwinning.
 
Axl Star krijgt daardoor, op zaterdag 3 februari 2024, een betere kans in een één tegen éen wedstrijd tegen Sam Gradwell. En het moet gezegd worden, Axl Star traint de laatste jaren erg hard, met maar één doel voor ogen en dat is de nieuwe DPW Kampioen worden.
Deze wedstrijd heeft dus al een verleden en het wordt meer dan een gevecht om de titel. Het wordt een clash van stijlen, strategieën en pure wilskracht.
 
Mis deze ongelooflijke wedstrijd niet, waar de kracht van Gradwell en de moed van Star elkaar ontmoeten, in een gevecht dat de grenzen van wat mogelijk is zal verleggen.
 
Bereid je voor op een avond vol spanning en sensatie, want de ring zal schudden bij Dutch Pro Wrestling's Fully Charged!
 
Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
 
 
  • Show Datum: zaterdag, 03 februari 2024
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss